Asociaţia Studenţilor în Medicină Veterinară Timişoara este o asociaţie a studenţilor Facultăţii de Medicină Veterinară din cadrul USAMVBT. ASMVT a luat fiinţă în anul 2008, din dorinta de a exista  un cadru creat de studenţi, pentru studenţi, unde să fii acceptat şi ajutat. Un cadru în care înveți să te formezi ca medic veterinar, dar mult mai mult de atât, să înveţi cum să devii un om integru, responsabil si implicat. În prezent, asociația are aproximativ 120 de membri, din cei 6 ani de studiu, printre care și reprezentanți în senatul universității și consiliul facultății.

Reprezentam interesele studenţilor de la Facultatea de Medicină Veterinară din Timişoara atât în relaţia cu organele de conducere ale Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timişoara cât şi în relaţia cu orice alte terţe persoane din cadrul USAMVBT.
ASMVT organizează anual și evenimente devenite ”tradiție”: Simpozionul Studențesc al Facultății de Medicină Veterinară Timișoara; Concursul Științific ASMVT; Târguri de adopții; Sesiuni de sterilizare a animalelor fără stăpân; Seminarii & Workshop-uri; Evenimente caritabile; Strângeri de fonduri şi donări de sânge;

Harta conceptuală ASMVT.ro