Asociaţia Studenţilor în Medicină Veterinară Timişoara

Asociaţia Studenţilor în Medicină Veterinară Timişoara este o asociaţie a studenţilor Facultăţii de Medicină Veterinară din cadrul USAMVBT. ASMVT a luat fiinţă în anul 2008, din dorinta de a exista  un cadru creat de studenţi, pentru studenţi, unde să fii acceptat şi ajutat. Un cadru în care înveți să te formezi ca medic veterinar, dar mult mai mult de atât, să înveţi cum să devii un om integru, responsabil si implicat. În prezent, asociația are aproximativ 120 de membri, din cei 6 ani de studiu, printre care și reprezentanți în senatul universității și consiliul facultății.

Ce facem noi?

Suntem alături de studenţi

Reprezentam interesele studenţilor de la Facultatea de Medicină Veterinară din Timişoara atât în relaţia cu organele de conducere ale Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timişoara cât şi în relaţia cu orice alte terţe persoane din cadrul USAMVBT.

1

Deschidem graniţele

Promovam relaţiile de colaborare profesională şi prietenie şi dintre studenţii de la Facultăţile de Medicină Veterinară din ţară şi din străinătate.

2

Organizăm diferite evenimente

ASMVT organizează anual și evenimente devenite ”tradiție”: Simpozionul Studențesc al Facultății de Medicină Veterinară Timișoara; Concursul Științific ASMVT; Târguri de adopții; Sesiuni de sterilizare a animalelor fără stăpân; Seminarii & Workshop-uri; Evenimente caritabile; Strângeri de fonduri şi donări de sânge; Intership-uri şi schimburi de experienţă.

3

ASMVT este membru

NE MÂNDRIM CU

LABORATOARE

PERFORMANTE

4

cĂMINE ÎN INCINTA CAMPUSULUI

Group 11

115+

Voluntari ASMVT

Group 10

2

platforme e-learning

Ai nevoie de mai multe informaţii?

Ne găsiţi pe Facebook la @ASMV Timişoara, pe e-mail la office@asmvt.ro sau folosind formularul de contact de pe site.

Asociaţia este destinată numai studentilor FMV Timişoara.

Suntem aici pentru a te ajuta să te familiarizezi cu noul statut de student. În fiecare an organizam turul campusului şi al laboratoarelor împreuna cu bobocii facultăţii. 

Desigur, pentru parteneriate şi colaborări ne puteti contacta pe pagina de Facebook sau pe e-mail office@asmvt.ro

Înscrierile se fac anual în luna Octombrie sau cu ocazia diferitelor şedinţe. Atunci când înscrierile sunt deschise, este postat un anunţ în grupul de noutaţi al fiecărui an. Înscrierile se pot face atât în format fizic cât şi online, pe www.asmvt.ro/inscrieri

Organizam diferite activitaţi precum seminarii, webinare, târguri de adopţii, concursuri ştiinţifice şi desigur, multe party-uri

🥳

Ne desfăşurăm activitatea cu toti membri in mediul online iar întâlnirile fizice se fac respectând legile în vigoare.

Iţi oferim o atmosferă plăcută, un grup unit şi prietenos, posibilitatea de a te dezvolta din toate punctele de vedere şi lista continuă. Te aşteptăm la înscrieri pentru a afla mai multe.

© ASMVT 2021 made with ❤️