Eveniment online

18-29 Octombrie 2021
30/31 Octombrie întalnire fizică conform programarii

TÂrgul

de
adopţii

Pavilionul expoziţional USAMVBT, Calea Aradului nr. 119


Fă-ţi toamna mai veselă!

Adoptă cu USAMVBT!

Cum toamna a sosit, ne-am gândit se vă întâmpinăm așa cum v-am obișnuit, cu un Târg de Adopții! În contextul pandemiei, târgul de anul acesta sa va organiza în format online. Dacă vă doriți un patruped, fie el cățeluș sau o pisicuță, ASMVT va invită să completaţi formularul de mai jos pentru a vă putea îndeplini dorinţa! Târgul se încheie în data de 29.10.2021, urmând ca animalele să fie aduse la Pavilionul Expozițional din cadrul USAMVBT (unde se organizează și Banat Agralim) în zilele de 30/31.10.2021, zile în care se vor completa şi actele finale pentru adopţie. Completarea formularului este urmată de confirmare telefonică.

GALERIE IMAGINI

Formular cerere spre adopţie

Detalii despre animăluţ

Adaugă aici ID-ul animăluţului pe care ţi-l doreşti!
In cazul in care animalutul are un nume.
Cunoscând prevederile art. 292 din Codul penal cu privire la falsul în declarații, declar pe propria răspundere că datele, informațiile și documentele prezentate/atasate corespund realității.
Adoptatorul se angajeaza sa trateze cainele / pisica cu blandete, sa ii ofere zilnic hrana suficienta,apa proaspata, libertate de miscare, sa ii asigure tratament medical in caz de boala sau accident, sa ii asigure restul conditiilor de viata conform Legii 205/2004 cu modificarile ulteriorare.
Persoana adoptatoare se mai angajeaza sa aiba grija ca animalul sa nu se piarda si sa nu fie furat,tinandu-l in primele zile in casa, in magazie sau intr-un spatiu inchis gen tarc, de o dimensiune suficienta cat sa permita miscarea libera a animalului, pentru a se putea acomoda cu stapanii si cu noua locuinta.
Il va tine in lesa cand iese la plimbare.
Va tine cont ca la inceput este posibil sa isifaca nevoile in diferite locuri, pana se obisnuieste cu noii stapani, cu locatia sau cu programul de iesit afara.
Daca din diverse motive nu mai este dorit, se va returna asociatiei/voluntarului care l-a dat spre adoptie, putand instiinta donatorul despre eventuale persoane care ar dori sa il adopte ulterior. In cazul pierderii sau mortii animalului adoptat, stapanul va anunta in maximum 24 de ore Donatorul.
Adoptatorul declara ca are cunostinta de prevederile legale in vigoare privind drepturile animalelor de companie, Legea 205/2004 cu modificarile ulterioare, Legea 60/2004 – Conventia de la Strasbourg privind drepturile animalelor de companie, Legea 258/2013 si alte reglementari privind drepturile animalelor de companie.
Contractul se incheie in 2 exemplare: un exemplar pentru adoptator si unul pentru persoana care a avut grija de animal pana in prezent. Astfel, partile implicate, tin legatura unele cu altele si rezolva orice problema care poate aparea pe parcurs. Solicitam dreptul la vizita cu anuntare prealabila, in momente stabilite de comun acord.
Adoptatorul este de acord cu sterilizarea/castrarea animalului de companie adoptat prin acest contract, pana la implinirea varstei de 10 luni! In cazul in care animalul a depasit deja aceasta varsta, adoptatorul intelege ca o obligatie sterilizarea animalului in primele 6 luni de la adoptie!
Sterilizarea si castrarea este o interventie chirurgicala ce poate fi efectuata doar de catre un medic veterinar cu drept de libera practica in cadrul unui cabinet veterinar autorizat!
In cazul in care adoptatorul se afla in imposibilitate de a steriliza/castra cainele/pisica adoptata in termenele mai sus stabilite, acesta se va adresa din timp donatorului si asociatiilor de protectie a animalelor din orasul de provenienta si de a solicita ajutor in vederea efectuarii operatiei!
Adoptatorul va trimite Donatorului poze, materiale video si informatii privind starea cainelui, la o perioada de maxim 30 de zile in primul an dupa adoptie, iar ulterior la o perioada de maxim 90 de zile. In caz contrar, donatorul are dreptul de a vizita neanuntat si/sau de a lua inapoi animalul dat spre adoptie prin prezentul contract, fara nicio alta motivatie sau anuntare prealabila.
Donatorul isi rezerva dreptul sa ia animalul inapoi daca in urma vizitelelor constata ca sunt probleme. In caz de incalcare a acestor conventii, adoptatorul va suferi consecintele legii 205/2004, cu modificarile ulterioare.

Ne găsiţi şi pe reţelele sociale

Aici puteţi afla mai multe informaţii despre eveniment.

Animăluţele expuse la acest târg sunt

Vaccinate
Sterilizate
Deparazitate

În fiecare an, venim
în ajutorul animăluţelor care îşi caută un stăpân

Iar ultimul nostru eveniment a fost un succes!

0
Animăluţe adoptate
0
Persoane interesate de eveniment
0
Peste 10 asociaţii implicate
0
Voluntari

Târgul de adopţii din 2019

Eveniment organizat în parteneriat cu

Toate animăluţele au carnet de sănătate şi sunt adoptate în baza unui contract!

© ASMVT 2021